Lang geleden

Het is al weer lang geleden dat ik hier was. Veel te lang geleden. Er is intussen weer aardig wat voorgevallen, te veel om nu even in een kort berichtje te melden..

Maar goed, ik ben er weer. Intussen is het zomer geworden en heb ik een kamer van nieuw behang voorzien en twee muren een andere kleur gegeven. Heel tevreden dus.

Voor de hobbykamer staan er ook 7 rollen behang klaar. Alleen is het een beetje “een klusje” om de muren vrij te maken om het oude behang eraf te halen.. De hobbykamer is een beetje vol maar dat horen hobbykamers te zijn he??
Via Facebook probeer ik wat van mijn vele spulletjes en boeken te verkopen zodat er ruimte komt. Ruimte om de kasten te verplaatsen en aan de slag te kunnen met dat behang. Daarna is de woonkamer aan de beurt, ook daar moet een nieuw behangetje aan 2 wanden. Wilde een schilderij vervangen door een quilt maar dat ging niet omdat het oude behang verkleurd was….. noodzakelijk dus om te behangen.

Op quiltgebied nog niet heel veel verder met de potloodquilt voor kleindochter. Er moeten nog een aantal potloden losgetornd worden omdat er nog altijd een beetje scheve lijnen zijn in de top… maar dat komt goed.
Al wel begonnen met blokje nr 8 van de Love and Friendship quilt die georganiseerd wordt door Created by Marscha.. zo leuk die blokjes. Allemaal appliqeren. Het wordt een plaatje. Volgende keer een foto !!

De laptop moet een nieuw toetsenbordje want dat is versleten. Het is besteld en ontvangen…. nu nog erin zetten. Dat is een lastig karweitje waar zoonlief me even mee mag helpen. Maar ook het toetsenbord van de “grote” computer wilde niet meer meewerken. Na veel uitproberen heb ik daar een nieuw voor besteld en nu kan ik toch wat werken. Jammer is alleen dat mijn fotos op de laptop staan en ik daar zonder toetsenbord niet zo makkelijk bij kan..

Wordt vervolgd……

Groetjes,
Ingrid

E

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: