Het is weer tijd voor een blogje

Natuurlijk had ik al veel eerder moeten bloggen maar er kwam een soort van vakantie tussendoor en daarna nog veel meer andere dingen….

Die vakantie was er eentje om nooit te vergeten, naar Amerika, Amish land… Lancaster en omgeving, een quiltshow daar en natuurlijk heel veel winkeltjes. Jullie hebben vast de blog van Yvonne van Rijn klikkerdeklik wel gevolgd want zij schreef elke dag onze belevenissen…

Nu toch wel weer bijgekomen en weer terug in het ritme van alle dag. Kleindochter is nu aan het logeren want er is hier nog een laatste weekje vakantie. We hebben koekjes gebakken, ze heeft getekend en gekleurd, de speelgoedkist helemaal omgekieperd en zit nu lekker netflix te kijken.. alles mag bij oma !!.

Op quiltgebied is er intussen ook al weer wat gedaan en afgemaakt en begonnen…

De stofjes uit Amerika meegenomen zijn in stapeltjes verdeeld en van effen stofpakket ben ik begonnen met de potlood quilt voor kleindochter.

 

Deze blokjes zijn intussen ook klaar, de huisjes voor een top van stof en vilt, heel leuk werk per blokje dus ben er nog wel even mee bezig.. En het blokje met e poezen is voor een BOM van Created by Marscha, elke maand een blokje.. nr 4 is ook al af en ben nu in afwachting van nr 5.

En toen was er nog een kistje dat bekleed moest worden. Het stond al een hele poos in de kast..en het kwam er niet van om eraan te beginnen.
Uiteindelijk toch maar moed verzameld en iets bedacht voor bovenkant dekseltje en voor de binnenkant van het deksel.

Aan dit kistje kleeft een verhaal..:

2 jaar geleden tijdens het quiltweekend was de quiltwinkel Farmyard quilting aanwezig. Ze had leuke kistjes bij zich, compleet met stofjes om te bekleden en versieren. Ik kocht het kleine kistje met de muis.
Het weekend liep anders dan ieder had gewild…het veranderde mijn leven, zette alles op zn kop. Ik zou het kistje gebruiken om de spulletjes van Otto in de bewaren, zijn horloge en ring en bril etc… Maar het paste niet, de bril was te groot.. het kistje bleef dus staan.
Het kistje heb ik laater  bekleed, een paar maanden na dat weekend, heb er mijn eigen sieraadjes in gedaan.. Er kwam een tweede kistje en derde kistje… en nu is dus het laatste kistje ook bekleed.

De spulletjes van Otto hebben een ander onderkomen, een ander mooi kistje en dat laat ik nu zo.

Deze drie kistjes hebben een andere bestemming..

~~handtekening blog (2)

 

Eén reactie

  1. Je hebt het zeker geweldig gehad in USA. Wat een mooie reis was dat. En die doosjes zien er zo geweldig uit!!! Heerlijk genieten van je kleindochter!🤗

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: