Daar ben ik weer !!

Ja hoor, daar ben ik weer. Het is al weer eventjes geleden.

In de tussentijd heb ik niet stil gezeten, ik had wat naaiwerk te doen. (Lingerie maken voor een vriendin en voor mijzelf), nog wat kleding vermaakt, dat soort klusjes.

En natuurlijk ook mijn prutswerkjes in de avonduurtjes voor tv.  Een vriendje voor het uiltjes-klosje, de kat-klos..klosjes Schattig toch?? beetje prutsen en priegelen..

En dan het huisjes project. Een BOM (block of the month) met 12 blokken die samen een quilt kunnen vormen. Het eerste blok is klaar, het tweede ligt klaar om bewerkt te worden maar dat ga ik meenemen op vakantie.!!

 

huisje-jan.jpg

En toen werd het woensdag.. Ik kreeg een berichtje of ik wilde bellen met RTL nieuws, een meneer… En dat deed ik, hij had verteld dat hij me graag wilde spreken over de Digitale nalatenschap.
We hebben een klein kwartiertje met elkaar gesproken, kwam er op neer dat hij de uitzending van Kassa vorig jaar had gezien en ze bij RTL een item wilde maken over dit onderwerp omdat de wet aangepast zou moeten/of gaan worden betreffende de digitale wereld waarin wij nu leven.. of ik mijn medewerking wilde geven… mmm… ach, natuurijk… waarom niet..

Opnames waren vanochtend en de uitzending is om 6 uur en om half 8 vanavond. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben???…

~~handtekening blog (2)

2 Reacties

  1. Zo leuk, dat katje naast het uiltje. Het blokje ziet er prachtig uit. Ben ook best benieuwd naar de uitzending!

  2. Fijn dat je al bezig bent met het voorbereiden, dan ligt dat vast maar klaar voor de vakantie. Wel jammer dat ik de uitzending heb gemist maar ik heb de Kassa uitzending destijds wel gezien dus ik heb wel een beeld van het onderwerp. Goede zaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: