De klad erin ??? neeeeeeee !!!

Nee hoor, maar gewoon een paar drukke weken gehad. Gewoon veel te doen. De weken vliegen voorbij.. Er is zoveel te doen in zo weinig tijd. Ik moet op maandag lezen en schrijven, op dinsdag boodschappen en de kleinkindjes, op woensdag wil ik wat naaiwerk doen en dan donderdags het huis en de kleinkindjes.. op vrijdag weer boodschappen en nog wat naaiwerk.. en dan is de week zo weer voorbij.

Afgelopen week was ik op jacht naar nieuwe gehoorapparaatjes. En die vond ik. apparaatjes waarvoor ik niet hoef bij te betalen. Eigen bijdrage ben je wel kwijt, dat is dan weer jammer maar ik hoef geen duizenden neer te leggen. Dit komt dan in het oor… aankomende week passen en dan 2 weken uitproberen. Ik ben heel benieuwd.

En ik ben gevallen voor een kookpot.. een slowcooker..

Een gerecht van een soort gemarineerde kip op een bedje van roerbakgroente.. Dat moet dan 4 uurtjes prutten in die pot, geen omkijken naar.. gewoon laten gaan.. en dan kan het gegeten worden.. En het was heerlijk !!! Er staan 2 bakjes klaar voor de vrieser want je maakt natuurlijk wel te veel, maar dat is niet erg.  De volgende maaltijd zou iets met rundvlees kunnen worden, misschien wel rendang..

Een nieuw project kwam ook nog voorbij.. een panel waarop met mooi garen en met de machine gequilt kan worden. big dream

Oeps wat een grote foto’s… ik krijg ze niet kleiner.. jeetje…

Vorige week was het super mooi weer en natuurlijk ga je dan lekker naar buiten, even stevig wandelen.. bijna 5 kilometer in een mooie tijd… bijna 6 km per uur.. dus redelijk snel.

En afgelopen zaterdag met de FrutselFreules een dagje uit, Bee on tour !! naar de quiltwinkel in Schiedam, mooie winkel, fijne stofjes en andere dingetjes en een super lesruimte boven de winkel. Natuurlijk nog even een stofje voor een kistje wat nog bekleed moet worden.

En nu ga ik verder met het afmaken van een kistje voor vriendin Marjon.. al lang geleden beloofd dus moet nu maar even snel door… volgende blogje laat ik het resultaat wel zien @@

~~handtekening blog (2)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: