Leuke dingen gedaan

Afgelopen week was een drukke week. De naaimachines (2) moesten worden nagekeken door de dealer dus een ritje Rotterdam heen en terug  en een paar dagen later weer om ze weer op te halen. Ze werken weer helemaal naar behoren.

Het ging om het quilten, doorquilten uit de vrije hand. Er kwam steeds een onderdraad naar boven, heel hinderlijk en niet mooi. Een nieuwe afstelling was de oplossing.

Op dit moment zit de quilt in de wasmachine met 3 color catch doekjes om eventuele verfdeeltjes te kunnen opvangen. Daarna mag de quilt in de droger om lekker “fluffie” te worden. En dan kan hij gebruikt worden….. of eigenlijk op de stapel quilts..

Donderdag en vrijdag heeft de naaimachine weer wat werk als borduurmachine mogen doen. Een logo op een handdoek en 2 gastendoekjes. Dit als een kadootje voor iemand die zijn eigen sport studio is begonnen. Ook leuk om weer te doen. borduurtjes laura

Gisteren hadden we een bijeenkomst in Katwijk. Met Laura en nog een aantal dames ga ik naar Amerika volgend jaar. En gister waren we met de complete groep bij elkaar. Met 8 quiltende dames naar Lancaster USA.. hoe mooi is dat.
We, Laura en ik, zijn al een hele poos aan het sparen om leuke dingen te kunnen zien en eventueel kopen. Natuurlijk veel quiltwinkels, een quiltshow en veel site-seeing. We hebben er veel zin in, maar het duurt nog een poosje…Als smaakmakertje kregen we tijdens de lunch bij Yvonne een broodje cheeseburger op een passend bordje !!20181103_123819

Fijne zondag !!

~~handtekening blog (2)

 

6 Reacties

  1. Prachtig je quilt.En leuk dat je naar Amerika gaat volgend jaar maar gaat er snel zijn,waar gaan jullie heen ?

  2. We gaan naar Lancaster, ook Washington, Gettysburgh.. de AQS quiltshow..

  3. Supergave reis wordt dat, Lancaster is zo leuk! Fijn dat je machinepark weer helemaal in orde is. Je quilt is prachtig geworden, gaaf he zo je eerste zelf gefreemotionde quilt!

  4. Wat een leuke reis ga je maken, voorpret is ook heel leuk en zeker net zo belangrijk. Wat een mooie quilt heb je af gekregen en het is erg mooi doorgequilt.
    Groetjes, Ineke

  5. De voorpret was al weer erg leuk gisteren. En je quilt is in het echt nog mooier!

  6. oooh heerlijke vooruitzichten, samen met Laura naar Amerika!
    je quilt is prachtig!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: