Een Quiltweekend in Belgie

Afgelopen vrijdag was het zover, iets waar je heel lang naar uitkijkt.
Het quiltweekend in Belgie, in Nieuwpoort. Daar waren we nu voor de 4e maal. IMG-20180928-WA0000Dit moest mee, werk, kleding, machine en nog wat ander ongeregeld spul…
Op hotel zoals men dat noemt.. Heerlijk, gezellig, lekker eten, veel praten en fijn werken aan onze quilts en het werk van de andere quiltsters bewonderen..
Kortom een super weekend. Ziet het er niet goed uit???20180929_142039

Er moest natuurlijk ook gewandeld worden want alleen maar binnen zitten is met dit weer niet echt goed, dus hup naar buiten, de stevige stappers aan en op naar het zee-tje… Het was echt zo lekker, zonder jas want het was heerlijk warm.
20180929_141807Dit groepje sportievelingen moesten ook nog even langs de A.C.-tion voor een boodschapje en na terugkomst in het Domein Westhoek hebben we nog even op het terras gezeten en heb ik een plaatselijk biertje gedronken :een  Peerdevisscher, een donker bier van 6,5%.20180929_154503 Hierna moesten we wel weer aan de slag.. alleen maar “lanterfanten” was niet de bedoeling van dit weekend.
Katrien  had gevraagd of wij een speldenkussen wilden maken om te kunnen ruilen. Het kwam er niet echt van maar zus Laura wilde wel een speldenkussentje maken…. dus er kwam ook een speldenkussen terug.. bij Katrien is een foto te zien met alle kussentjes.. het waren plaatjes !!

Natuurlijk was er de show and tell, zoals alle jaren.. Prachtig werk was er te zien.. Shirley heeft heel veel foto’s gemaakt van vanalles… dus neem maar een kijkje bij haar.

Nog een foto van een lunch…  en eentje van de dames die alle 15 keren met het weekend mee waren.. Inge, Gudrun, Katrien, Yvonne en ikke… We kregen een mooie verjaarkalender.. ik heb er al een mooi plekje voor..
Nu nog wat uitpakken en opruimen en dan kan het gewone leventje weer beginnen… tot het volgende weekend !!…

~~handtekening blog (2)

5 Reacties

  1. Het moet echt super gezellig geweest zijn!

  2. leuk dat je er weer bij was!

  3. Dat is een mooi weekend geweest lijkt mij .

  4. Zalig he en fijn dat je er terug bij was.

  5. De gezelligheid spat er van af Ingrid! Wat heerlijk zo’n quiltweekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: