Herfst

Vandaag is het herfst, de regen klettert tegen de grote ramen.. het waait…dat is mooi, vandaag hoef ik dus niet echt naar buiten. Alleen even wat boodschappen want eten moet je toch !!

Heel dringend moet ik eens gaan uitvogelen hoe het komt dat mijn “schift” toetsen op het toetsenbordje van de laptop niet goed meer werken. Heel vaak moet ik heel lang op die knoppen rammen eer er een hoofdletter of teken tevoorschijn komt. Ergerlijk…

Mijn laatste quiltwerk was de flying geese rand om de 2e circel van de Aves quilt zetten.

aves circel 2 met rand En nu door naar de volgende stappen.. een soort van verbindingsblokken maken. Stof heb ik wel klaargelegd maar moet nog gesneden worden.
Tussendoor heb ik de Barbiepop van kleindochter voorzien van een lange broek en een “blote navel truitje”… dit op haar verzoek. Er moeten nog 2 lange broeken bijkomen voor nog 2 andere Barbies want die krijgen het koud de komende winter volgens haar. Vooruit maar, oma heeft lapjes genoeg !! En dan kan ik tegelijk weer wat tomaten verwerken tot een passata..(er ligt weer 2 kilo !)

 

 

 

4 Reacties

  1. Wat een mooi blok wordt dat!
    Heerlijk quiltweer vandaag!

  2. Mooi, hier veel wind maar geen regen.

  3. Schitterend blok Ingrid!

  4. vannacht al heel wat regen gehad (en in de vroege ochtend), maar daarna alleen maar zon en wind. de herfst is begonnen!
    mooi quiltwerk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: