Over servies, stroom en lapjes

Eergisteravond heb ik mezelf een kadootje gegeven… nieuwe mooie bordjes van Bunzlau, dat mooie blauwe aardewerk. Een ontbijtbordje, een dinerbord en een gebakbordje. De doos kwam vandaag met de post… tenminste dat werd doorgegeven op de speciale telefoon app. Eerst moest ik een karweitje afmaken waar ik gister aan begonnen was. Het afwassen van de glazen in de kast (en ook uitzoeken wat terug in de kast mocht en wat eruit moest).glazenDit zijn alleen de glazen op een voetje…er zijn er nog meer maar dan zonder voetje.

Maar….. we hadden vanaf 12 uur geen stroom meer, een supergrote storing hier in het gebied, Zwijndrecht en Heerjansdam en ik meen zelfs een stuk van Hendrik Ido Ambacht. En dan is er wel weer een werkend bellentableau hier in het gebouw, maar als er geen stroom op staat werkt het ook niet ;-).

Gelukkig zag ik de postauto rijden aan de andere kant van het gebouw en ben ik snel naar beneden gelopen, de postman had echt moeite om zijn pakjes kwijt te raken met deze stroomstoring… hij was blij dat hij er weer eentje kwijt kon …. 20180914_141352 En daar waren de bordjes !bordjes servies tot nu en zo ziet mijn serviesje in zijn totaal er nu uit.. al een behoorlijke hoeveelheid..

Het werken aan de aves quilt blokjes gaat ook langzaam want het blok van week 7 (jaaaa ik loop erg achter want nu is week 37 of hoger al vrijgegeven) is een soort draak ! Heel veel stukjes, heel veel kruispuntjes.. maar het komt goed. Ik laat pas weer een foto daarvan zien als het grote blok klaar is.

Morgen start het weekend, heerlijk !

~~handtekening blog (2)

 

5 Reacties

  1. Wat een prachtig servies, wat heb je al lekker veel. Benieuwd naar je blok van AVES
    Fijn weekend

  2. Wat mooi je servies zeg.
    Lekker gebruiken en van genieten he……….liefs. Conny

  3. Ohhh dat wordt al een hele verzameling! Zo leuk..

  4. Haha ik kan me voorstellen dat je de postauto had tegengehouden als hij was doorgereden, wat een mooiservies. En al die glazen, pfff, wWat een klus om schoon te maken, moet dit ook hoognodig doen, durf geen glas te verplaatsen vanwege de afdruk in stof die je dan ziet. Fijn weekend.

    1. Dat had ik dus ook..die stofafdruk in de kast..daarom. Gelukkig hoeft het niet vaak gedaan (de kast staat in n hoekje) 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: