Koffertjes en tomaten

Lang geleden (tijdens een les in Haarlem) begon ik met het maken van een koffertje, nummer 4 of 5 of 6 zo ongeveer..  Ik had een badge met het Singer embleem bij iemand gekocht. Zo leuk. En met zn embleem moet je toch wat..

Dus dan maar een koffertje maken.. het is bijna af, er moet alleen nog een biesje langs gezet worden ter afwerking. Misschien nog een zakje of etuitje voor erin, een speldenkussentje, zoiets…

Het gebruikte stofje was een oudje, ergens gekocht, de binnenkant gemaakt van een stofje waarvan ik nog een restje had. Voor de bies ga ik een geheel ander stofje gebruiken, gekocht in Haarlem bij de Sampler. Het past perfect.

Vandaag moest ik toch wachten op de DPD die voor de tweede keer een poging zou wagen mij een pakje te bezorgen.. En weer is het NIET gelukt want ze konden het adres niet vinden ?????  ik heb geen busje gezien, kreeg geen kaartje in de bus, echt niets. En je kunt die club ook niet meer bereiken eerder dan maandag ochtend 8.30 uur.. Nou, dan hang ik aan de telefoon hoor !!!

En dan nog iets over tomaten.

Bij zoon staan een flink aantal tomatenplanten en die doen het echt super goed. Houdt in dat er veel tomaten waar saus, soep en wat al niet van gemaakt kan worden.

Hier staat nu de oven aan, ‘zon’gedroogde tomaatjes maken.

drogen tomaatjes

Tomaatjes doorgesneden in stukjes, peper en zout erover en een beetje knoflook.. en nu in de oven, 2 uur.. 115 graden.. eens zien wat het gaat worden.. het moet dan nog wel in potjes met olijfolie.. mmmmm heb er nu al zin in..

~~handtekening blog (2)

3 Reacties

  1. Je bent weer ijverig geweest !! Geniet van je tomaatjes.

  2. Wat een leuk tasje, lekker veel ruimte voor vaenw. Zoveel tasjes om nu uit te kiezen, leuk! Mmm lekker tomaten drogen, en dan bewaren in de olie met teentje knoflook en tijm?

  3. Schattig is het tasje, wil er ook zo graag eens 1 maken. Wie weet. Heerlijk hoor, die zon gedroogde tomaatjes. Fijne dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: