Nieuw jaar, nieuwe berichtjes

Een nieuw jaar dus nieuwe berichtjes.
De afgelopen periode heb ik niet zoveel geschreven, mijn conditie was even niet jofel.
Er was een storing in mijn evenwichtsorgaan waardoor ik de wereld vanuit een draaimolen kon zien. Er kwam in die tijd niet veel uit mijn handen. Maar even in het kort:

Half november was de staaroperatie aan het linker oog en begin december aan het rechter oog. Dat is prima gegaan. Mijn bril kon de kast in, niet meer nodig !!. Eind januari mag ik naar de optometrist voor een bril om te lezen en handwerken.
Daarna overleed oom. We hebben het druk gehad met regelen van allerlei zaken. Dat is nu allemaal -op wat kleine dingen na – gedaan.
Toen kwamen de feestdagen, kerst en oud en nieuw. Voor het eerst hadden wij een kerstmaaltijd bij een cateraar besteld. Mag wel zeggen dat het prima was.  Maar nog altijd was er duizeligheid.

Tussen kerst en oud en nieuw heb ik nog weer 2 uiltjes met de borduurmachine gemaakt. Geen foto genomen maar direct opgestuurd naar België. Nu maar hopen dat ze goed aankomen daar.
En ook was er weer wat zin om wat quiltwerk te doen. Er moesten blokken gemaakt worden als huiswerk voor een workshop die 14 januari (vandaag dus) gegeven werd. 4D workshopHier het resultaat. Nu nog wat verder werken aan de blokken en de afwerking.  Morgen maar eens zien hoever ik ermee kom.
Begin januari is via Facebook een groep begonnen met het borduren van “een randje per week” .Randje per week start

Inmiddels zijn er al 6 randjes want de eerste randjes zijn heel eenvoudig. Ik heb mooi linnen band besteld bij haar  en met DMC garen uit mijn eigen voorraad moet het ene heel mooi geheel worden. Ik gebruik rood garen in diverse tinten en als er een tweede kleur bij moet komen is dat creme-tinten. Later misschien nog een paar randjes borduren. proberen om het elke week bij te houden !!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: