Koffertje klaar

Ja ja, het koffertje is klaar.koffertje af Hier de voorkant van het koffertje. Het borduurwerkje komt er zo mooi in uit.

koffertje af binnenkant De binnenkant nu ook helemaal klaar. Er is nog een naaldenboekje en een etuitje voor potloden bij gemaakt.

In het deksel is een groot vak met ritssluiting waar een snijmatje en een liniaal in vervoerd kunnen worden en op dat vak een zakje waar het rolmes precies in past. Daarnaast nog een vakje voor een kleiner liniaaltje o.i.d. In het diepe vak is de mogelijkheid om klosjes garen te bevestigen en ook een elastische band waar een schaar achter gestoken kan worden. In de zakjes kunnen b.v. de vinderhoed gestopt worden.

Oja, het was natuurlijk wel duidelijk dat dit niet mijn eerste koffertje was.. Dit is nr 3 op rij. de middelste maat !!

drie koffertjes

Fijn dat deze klus weer geklaard is. Het koffertje staat nu in de winkel waar ik waarschijnlijk een workshop ga geven om het koffertje te kunnen maken. En inmiddels is er ook een verzoek van over de grens gekomen om daar een les te geven. Hoe ikdat ga doen weet ik nog niet, het is een flinke trip en de koffer is niet in 1 dag gemaakt. Maar daar komen we wel uit.

En nu weer over op andere dingen.

Het volgende project om af te maken is begonnen tijdens het quiltweekend in maart dit jaar. “Stadje bouwen”.

 

Stadje bouwen met garenHet project ligt al op tafel, de garens zijn al bijelkaar gezocht, nu alleen nog het zakje inspiratie mixen met tijd en dan komt het wel goed.

 

 

5 Reacties

  1. Je koffer is prachtig
    Succes met je stadje bouwen. Ik heb overigens maar een kleur garen hiervoor gebruikt, behalve voor de lucht een andere kleur

  2. Wat leuk je koffertjes.

  3. Ingrid, jij bent echt de koffer expert, wat zijn die kofferjes mooi, in het echt nog mooier dan op de foto ! Veel plezier ermee !

  4. Mooie koffertjes, en elke keer weer een andere handigheidje er in/bij verwerkt, of houd je je aan het eerste model? Ik dacht dat je stadje al af zou zijn haha, mooie garenkeuze, ben benieuwd naar de opgepimpte versie.

  5. mooi gedaan Ingrid! meebrengen hé naar Nieuwkerke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: