Gewonnen

Donderdag kregen we een uitnodiging om naar ons winkelcentrum te komen om een prijs in ontvangst te nemen. Wat was het geval??

In het winkelcentrum wordt elk jaar een loterij gehouden. Je moet dan de bonnetjes die je krijgt wanneer je boodschappen hebt gedaan invullen en in  grote bussen stoppen. Dat heb ik gedaan, heel veel bonnetjes ingevuld en later in verschillende bussen gestopt. Bij de uitnodiging was ook een tegoedbon te besteden in een koffie-restaurantje in het centrum.

Dus zaterdag om 15.00 uur naar het winkelcentrum om te zien wat voor prijs we gewonnen zouden hebben. (De hoofdprijs was een auto !!!)  Er waren naast de hoofdprijs nog 9 andere prijzen.. Die werden uitgereikt…. en de auto ook… Alle mensen -100- die geen prijs hadden kregen een envelop met waardebonnen voor de Hema. In onze envelop was een bon voor een appeltaartje !!! heerlijk !! Echt heel lekker.

 

Eén reactie

  1. jammer dat het geen auto is geworden, maar de Hema heeft ook lekkere dingen. Wel een leuke opwinding vooraf gehad, wat je een kans maakt om te winnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: