Vrijdagberichtje

20121220_184705 Dit is de envelop die gisteren in de brievenbus lag van mijn Secret Santa. Het pakje mag nog niet open, dat kan pas met kerst. Ik ben heel benieuwd hoor. Heb zelf ook een doosje weggestuurd en ik begreep dat het aangekomen was !!. In deze roerige tijden bij tnt post is dat toch een heel fijn idee.

Tussen alle kerst beslommeringen en dingen door heb ik nog een quilt afgemaakt.

wpid-20121127_113100.jpg Hier was ik nog druk met de blokjes die als border moesten dienen. Eigenlijk waren het friendship sterren die in de border moesten komen maar nadat ik 3 blokjes had gemaakt met alle 3 een andere afmeting ben ik daarmee gestopt. Nu heb ik een fourpatch op de punt gezet met driehoeken rondom. En dan ziet de quilt er totaal “eigen” uit.

20121220_123500 Dit is het eindresultaat !! een beetje van Lynette Anderson en een beetje van mezelf.

De stofjes zijn thimbleberries uit mijn eigen voorraad. Een enkel lapje bij moeten voegen. De bloemen heb ik gemaakt van wolvilt. Dus toch een eigen quilt geworden.

Morgen nog een keertje helpen in de winkel, een paar uurtjes. Dan gaat het dicht tot 8 januari. In die tijd wil ik zeker nog een quilt doorquilten of een ander quiltklusje oppakken.

Het huis is al in kerstsfeer gebracht, de kerstquilts hangen her en der, de kussenslopen weer om de kussens, wat groen en lichtjes. De boom hebben we dit jaar uitgeleend aan zoonlief en wij hebben een guirlande boven de schuifpui ramen gehangen, met lichtjes en ballen ziet het er ook gezellig uit.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: