Blogje over laatste weken

Er is weer een lange tijd niet geschreven hier. 2 weken geleden kreeg ik een aanval van duizeligheid. Dat was op vrijdag, de dokter kwam direct en stelde vast dat het een aanval van meniere was. Duizeligheid en misselijkheid. Niet echt lekker. Zaterdag ging het wel aardig en hebben we nog even op Chayenna gepast. S’avonds ging de wereld weer als een gek in de rondte. Pfff.  Maar nu 2 weken verder gaat het weer aardig de goede kant op.
De afgelopen dagen heb ik in mn luie stoel gezeten en wat kunnen handwerken, heerlijk. Niet te veel met de ogen draaien, niet te veel bukken of te snel om willen kijken en niet te snel willen omdraaien. Dan gaat het prima.

De eerste dagen heb ik op bed gelegen, geslapen of ogen dicht, dat gaf rust en hield de wereld stil. Otto hielp met opstaan als dat nodig was (om naar toilet te gaan bv) . Pillen nam ik 3 x per dag en ook zetpilen tegen de misselijkheid moest wel 2 tot 3x perr dag.
Maar sinds vandaag gaat het een stuk beter.

In de hobbykamer kan weer van alles overhoop gehaald worden, hobby krijgt weer wat zin, blokjes maken, opruimen en stofjes uitzoeken voor projecten is ook weer leuk.
Er is nog zoveel om te doen… ik heb er weer zin in.!!

2 Reacties

  1. gelukkig is het nu weer beter! houden zo!

  2. En ondertussen weer helemaal 100 % hoop ik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: