Nog een beetje Bali en vanalles nog meer……..

Vandaag heb ik dan eindelijk een eind kunnen breien aan het filmpje van de vakantie op Bali. Wat een werk, wat een klus. Knippen en plakken.
De stukjes film van de video camera gehaald en op de schijf van de laptop gezet. Dan ingelezen in het moviemaker programma van W. En dan een kwestie van knutselen. Ook wat foto’s tussendoor gezet. Dan de boel bewaard om later weer verder te kunnen.

Na een paar dagen weer verder maar dan zijn er foto’s “verdwenen”, geen idee waar die gebleven zijn. Het filmpje klopt niet meer. Dus overnieuw. Dan zijn alle filmfragmenten zo door elkaar dat ook dat een ramp is geworden.
De kaart van de video camera opnieuw leeggehaald (gelukkig stonden ze er nog op) en weer naar de laptop. Nu op datum weggeschreven. Dat scheelt een stuk om ook het vakantieverhaal duidelijk te krijgen.

Goed, na wat dagen ploeteren – vandaag met muziek aan de slag gegaan – is het er dan eindelijk van gekomen. Het filmpje is klaar. En staat op een dvd. Ongeveer een half uurtje om naar te kijken. Dus niet zoals vroeger een complete dia avond !!

Tussen al dit gepruts heb ik nog een strijkmat/strijkijzer tas uitgetekend en genaaid.  En ik zal nog een kussentje maken voor het rieten stoeltje voor Chayenna.

 iets met bruin en roze…Maar eens zoeken in mn stoffenvoorraad..

Nu gauw verder met appliqueren van de 3e rand !!!!

 

 

Eén reactie

  1. Frustrerend is dat dan hè, steek je er zoveel uur in, blijkt het voor niets te zijn geweest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: