Maandag wasdag??

Nee hoor, maandag was geen wasdag. Het was de dag om wat zaken te regelen voor het quiltweekend dat in maart gaat plaatsvinden. Ariane en ik zouden nog even langsgaan bij de lokatie waar we dit jaar ons weekend zouden gaan houden om even de laatste dingen door te praten en na te vragen. We zijn een stuk wijzer geworden.

Omdat we nog niet echt weten of deze lokatie wel “DE” lokatie zal worden hebben we ook eens gekeken bij een andere. Het was even rijden maar dan heb je ook wat…..
We moeten er maar eens over nadenken en een nachtje over slapen. En natuurlijk maart even afwachten. We weten nog niet hoe het gaat lopen.
Onderweg gingen Otto en ik een kopje koffie drinken, moesten ook even naar toilet want sinds we aan de lijn zijn raken we veel vocht kwijt omdat we ook veel vocht innemen. Daar maakte ik met mn phone deze foto:   Onderweg bij Strand Nulde, de jachthaven op de achtergrond. Het was er stil want wie gaat er nu met zijn bootje de randmeren op….

Nog even laten zien waar ik me gisteren mee bezig gehouden heb:

Deze diashow vereist JavaScript.

De stroken van het handige hangertje zijn inmiddels wat korter geworden, er zijn stukken gebruikt voor een blokjesrand. En de andere foto is mijn stapel blokken a la klotto van een paar maanden geleden. (ik kan geen link invoeren??)

Vanavond maar even rustig met de voetjes op het voetenbankje, een handwerkje en lekker in de luie stoel.

Eén reactie

  1. Oh dat gaat mooi worden met die romantische lapjes, smullen! En wat goed van jullie gesamelijke lijnactie, succes verzekerd als je samen doet! Mooie sneeuwfoto’s en wat een zoekwerk voor de juiste locatie, Anne Claudine wist ook nog een goede plek, zei ze, maar pff, zo’n eind rijden, omgeving Zwolle.oja, mijn oude weblog is sinds dit jaar in de lucht, bijna dagelijks een blogje.
    http://zipjezopje.weblog.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: