Kerst is bijna weer voorbij

Kerst is bijna weer voorbij.. net heerlijk gegeten, een varkenshaasje met champignon saus en lekker gebakken aardappeltjes. Strakjes nog het lekkere toetje en dan hebben we dat ook weer gehad.

Vanochtend samen met moeders ontbeten, lekkere kleine broodjes uit de oven, een gekookt eitje. Eenvoudig maar wel lekker. Laura kwam haar ophalen voor de 2e kerstdag bij haar gezin. Nadat moeders een lekker warm bad had genomen was ze er helemaal klaar voor. En om half 12 waren we weer onder elkaar, DH en ik.

De dag hebben we lekker gedaan wat we wilden, lekker rustig aan, een beetje prutten hier en een beetje prutten daar. En net ons diner gehad. Zo ga ik de dessertbordjes pakken en het toetje opscheppen. Irish koffie taart mmmmm!!!!!

Dan nog de laatste week van het jaar, oudjaarsavond en nieuwjaarsdag en beginnen we met frisse moed aan het nieuwe jaar . Maar dat duurt nog een hele week !!!!

Mijn werkje voor de komende week???

2 Reacties

  1. hee, wat een hippe quilt, leuke stofjes en zo lekker wild ook. Ooh ik zie zoveel mogelijkheden met doorquilten, lekker glittergaren en dan gelijkertijd vastzetten als ook doorquilten van de figuren, mmm.

  2. Dat ziet er spannend uit! Geappliqueerd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: