Oppassen

Vanochtend vroeg ging de telefoon. Zoon was net terug uit een nachtdienst die eigenlijk eerder zou zijn afgelopen. En schoondochter was naar haar werk. Zoon had dus een probleem. Want kleindochter is er ook nog..

Dus zijn wij snel in de kleren geschoten en naar het huis van zoon gegaan. Kleindochter zat in pyjama in de box, zoon was moe en slaperig.. Die hebben we naar bed gestuurd en kleindochter is in de kleren gehesen. De dag oppassen was begonnen !!

 En dan heb je dikke pret !! bij opa op schoot samen met meneer Kat. Lekker spelen en knuffelen.
Tijdens de wandeling na de fruithap viel ze in slaap, het dagritme was dus verstoord. Weer thuis moest er eigenlijk een flesje in maar dat werd ook later, daarna weer een slaapje… Om 3 uur uit bedje gehaald en ook haar pa wakker gemaakt. Er moesten ook nog boodschappen komen natuurlijk, een mens kan niet zonder eten toch??. Het winkelcentrum was druk, de winkels vol maar ook daar waren we snel weer klaar. Dan naar huis, heerlijk bijkomen van een drukke dag die eigenlijk heel rustig was begonnen. En nu??

Opa nog even achter de computer voor zijn dagelijks spelletje en oma in haar luie stoel met een quiltwerkje… weer rustig aan…..

3 Reacties

  1. h Ingrid, ja zo gaat dat, leuke foto van Chayenna en Otto, wanneer zie ik jou eens met je kleinkind? Maar wel fijn dat ze op jullie kunnen terugvallen. Ik geniet er altijd van als ik bij Thijs ben.
    Fijn weekeind
    Veef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: