Vandaag lekker lui gedaan, eerst lekker op gang gekomen na een simpel ontbijtje en koffie hebben we visite ontvangen.
Een bekende van O die hij nog kende van zijn opleiding bij de politie. Heel lang geleden dus. Uit het oog verloren en via Hyves weer teruggevonden. Na wat heen en weer geschrijf is het nu toch tot een bezoekje gekomen. Heel gezellig. Toen in de opleiding van beide hebben we voor haar een woning in R'dam gevonden en we hebben toen meegeholpen haar te verhuizen van haar kamertje naar het flatje. Ze zei daar nog zeker 5 jaar gewoond te hebben. Na wat omzwervingen is ze in Zw.drecht terecht gekomen. Ze blijkt nu bijna 50 meter bij ons vandaan te wonen.. en nooit eerder gezien.. toevallig???

 

Intussen heeft zoon bericht ontvangen van de advocaat. De tegenpartij heeft gelijk gekregen van de rechter. Onbegrijpelijk..echt onbegrijpelijk..  Er zou nog een bodemprocedure kunnen volgen maar dan moet er weer kosten gemaakt worden en die zijn nu ook al op het bordje van zoon terecht gekomen. Proceskosten en natuurlijk ook weer advocaatkosten. We zouden een advocaat als moscovice moeten hebben, dan zouden we zeker winnen, daarbij ook nog eens buiten D'drecht het proces voeren.. de tegenpartij is hier veel te bekend… Heel naar allemaal.

Zoon heeft gister al 5 sollicitaties de deur uitgedaan, hij mocht in dienst blijven van het bedrijf waar hij dus nu tot september niet mag werken, het bedrijf heeft hem verlof gegeven tussentijds bij een ander bedrijf te werken. Ze willen hem graag in dienst houden. Morgen moet hij ze bellen… ik ben benieuwd.
Een sollicitatie bij een pompstation waar mensen gevraagd worden, misschien postbezorgen erbij…hij heeft zelfs geschreven naar een bedrijf waar ze laminaatleggers vroegen.. hij wil alles aanpakken.. als het maar wat oplevert !!!

Oeps, niets echt quilterigs gedaan, het is erbij in geschoten. Maar, ik ga mn doosje met stitchery weer oppakken, het derde blokje van Stitched by me van Lynnette Anderson. 

Groetjes ingrid groter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: