En hubby ging weer mee…….

Vandaag, nadat we even naar het station waren geweest om onze OV kaarten te opladen -wat niet lukte omdat we ze eerst moesten aanmelden wat we 2 maanden geleden al hadden gedaan en ook nog nadat we bij de Miro shop waren waar ook zn automaat staat die al lang stuk is – (Ben je er nog???) zei ik dat ik graag nog even naar de naaimachine winkel wilde omdat ik wat vragen had over de Ruby naaimachine.

Omdat het quilten onder hoge druk nu even klaar is (de babyquilt is immers af en de baby is er nog niet) had ik even tijd en zin om met de nieuwe snij-naaldjes van husqvarna te werken. Maar dan moet je wel die naaldjes hebben. Klik HIER om te zien hoe het werkt. Dit is iets van de Pfaff maar is er ook voor de Husqvarna machines. Dus die naaldjes/mesjes heb ik nu. Nu nog een leuk onderwerp bedenken om te borduren. 

En toen stond er ook nog een quilttafel. z'n aanschuif tafel. En daar zat een prijsje op, waar ik wel van schrok €160.  Na een praatje heen en weer over borduren en patronen, over naaimachines en natuurlijk over Singer featherweights en het onderhoud en gebruik ervan kreeg ik iets meer dan de helft korting !!!! dus die tafel staat nu aan mijn Ruby geschoven.

2010_11160006  Ziet er wel gaaf uit he.. het is een mega tafel… 

2010_11160005
En dan natuurlijk de patronen die ermee gemaakt kunnen worden. Ik probeer morgen een shirtje op te pimpen met het een of ander.. misschien een samengesteld patroon of zo..

2010_11160004
Er zijn ook wat kleinere patronen gelukkig..

 

En omdat ik nu toch bezig ben met uploaden van foto's ook nog maar even twee portretten. De eerste is van zoonlief (die he gelukkig wel kan waarderen) en de tweede is in het eerste opzet stadium, dat is mijn schoonvader in een voor hem karakteristieke houding. Zo zie ik hem nog zitten, kijkend naar het verkeer op straat….(30 jaar geleden want de foto is op onze trouwdag gemaakt).

2010_11160009

2010_11160007  Zo, dat was het weer….

4 Reacties

  1. Goeie aankoop gedaan Ingrid. En dat schilderij van je schoonvader wordt vast een plaatje.

  2. dat is zeker handig, zo’n aanschuiftafel, kan hem niet meer missen bij mijn Bernina (kreeg hem toen gratis bij aankoop van de machine, weet niet of ik hem anders gekocht ging hebben, ik ging echt wat gemist hebben!

  3. Leuke aankoop en mooie schilderijen.

  4. Nuttige aankoop! En complimenten voor de schilderijen hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: