De eerste dag

De eerste dag na de vakantie, de eerste echte dag. Karen had gevraagd of ik wat wilde helpen in de winkel want er was een grote groep dames die voor een BOM kwamen. Tussen alle bedrijven door hebben Otto en ik toch nog wat aan de naaimachines kunnen doen. Er staan er weer 3 klaar die naar de kelder gebracht kunnen worden. Werkend en gesmeerd..

Totaal hebben we nu nog 3 zwarte 221 (waarvan 2 scrollface) -  1  witte 221  en 3 zwarte 222's. Prachtige voorraad weer he??
Morgen kan ik een dame in Den Haag bellen dat we weer machinetjes hebben…Ze had echt belangstelling en wilde graag een machine in oorspronkelijke staat.

Voor het witte machine is nog een nieuwe aandrijfsnaar onderweg, voor 2 machines zijn nog voetjes onderweg.. Goh, het begint een beetje een geolied bedrijfje te worden LOL..

tijdens de open dagen kunnen onze heren Henk en Otto de bezichtiging en eventueel verkoop van de machientjes regelen.. De open dagen zijn trouwens op 17 en 18 september. Dan moet er ook een nieuw cursusprogramma zijn…

 

 

 

4 Reacties

 1. Jullie hebben het er maar druk mee, maar ’t zijn schatjes om mee te spelen, hé!

 2. Wel verleidelijk die machientjes.
  En wat zal Karen blij zijn dat je weer terug bent.
  groetjes Elly

 3. De machientje lopen blijkbaar gesmeerd.

 4. Sinds september vorig jaar heb ik ook een Featherweight. Alleen wil ik graag dat zij nagekeken wordt en er moet ook het witte snoer vervangen worden. Is het mogelijk om deze machine door jullie te laten nakijken.
  Ik hoor het graag.

  Groetjes Monique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: