Oranje

Oranje, ja echt oranje.

Die kleur had ik gister aan en het had helemaal niks met voetbal te maken !!!!!

Gister was ik met echtgenoot in de ban van de sauna. Heerlijk, veel vaker gedaan maar nog nooit in de Veluwse Bron. Een vrij nieuw groot complex tussen Apeldoorn en Zwolle. En dat op uitnodiging van Libelle. Ik ben namelijk al een tijdje lid van het Libelle testpanel en dan krijg je mogelijkheid om om inschrijving zaken te testen. Eerder al eens een zakje met kruiden waarmee je een maaltijd kon bereiden, een keer een pot gezichtcreme en deze keer een dagje sauna met alles eropeneraan !!

Klik maar HIER dan zie je waar we waren.

Dus we zijn afgereisd naar Emst. Hebben een stapel oranje badjassen/handdoeken en slippers in ontvangst genomen, een kopje koffie met een gebakje genuttigd en na de rondleiding konden we gebruik maken van alle facilliteiten. Met uitzondering van de zaken waar je normaal gesproken voor moet boeken en betalen natuurlijk.

De lunch en drankjes waren bij het testen inbegrepen en we kregen zelfs een diner aangeboden !! Allemaal voor niks, het enige wat je moest doen was een verslag en critiek -zo die er was – noteren op een speciale pagina bij Libelle.nl

Echt lekker hoor, een klein beetje kritiek was er wel -in het restaurant ging niet alles even soepel en efficient. Schoon was het er zeker, overal !! en daar is wat voor te zeggen. Ooit waren we in een sauna complex en daar dwarrelde de vlokken stof over de vloeren, zaten vuille randen in de bubbel- en zwembaden…brrr.. Maar hier niet, het was echt netjes. En groot !!!

De oranje badslippers mochten we meenemen… die kunnen we dus aan tijdens de voetbalwedstrijden van het nederlands elftal… hihihi…

Eén reactie

  1. Ik zie jullie al allebei zitten op de bank … supporterend met oranje slippers! LOL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: