Eentje af

Ja, er is er weer eentje af. Een quilt natuurlijk.

Deze quilt is niet zo heel groot, ongeveer 125 cm vierkant. Valt wel mee dus.

2010_03110011 Hier kwam het patroon vandaan, Gudrun heeft het getekend en we mochten het van haar weblog afhalen. Het was een bom.

Gemaakt van mijn thimbleberriestoffen (ik heb er nog genoeg over om nog 2 dubbele bedquilts te maken). Het is veel appliqueerwerk maar dat is zo leuk om te doen, rustgevend bijna. Wat stitchery voor de afwisseling en natuurlijk een randje patchblokjes. Het is gemaakt met de hand, de blokken zijn met de machine aan elkaar gestikt maar het doorquilten is ook weer met de hand gedaan. Er is een ophangsleuf achter en de quilt hangt nu dus ook in de gang van ons huis. Later zal ik hem ook ophangen in de traphal van ons appartement gebouw.

Een update van mijn schilderwerk moet ook weer, gister was mijn schildermiddag weer.2010_03110016_2  Heb wat aan het rechteroog gewijzigd en aan de haren nog wat gedaan. Niet zo heel veel maar het is wel goed te zien.

volgende week nog wat verder prutsen aan het oor en het oog, de jas en het shirtje zijn al goed, misschien nog iets meer licht erop.. en dan mag ie naar Kevin die hem in zijn huis wil hangen…


5 Reacties

  1. een prachtige affo! en een leuk schilderij!

  2. Haaa, één die we volgend weekend kunnen bekwijlen? Mooooooooi!
    (ik bedoel de quilt hé, niet Kjelt hoor)

  3. Prachtige quilt.
    En leuk schilderij.

  4. Wat een prachtige quilt is het geworden!! ik had hem ook net uit geprint maar toen kwam Guute met haar CWbom, was even dubben maar daar ben ik nu mee bezig en die andere netjes opgeslagen voor ooit….Fijn weekend

  5. Waaw! Ingrid, hij is prachtig geworden. De mijne ligt nog te wachten om gequilt te worden. Druk bezig met de Antieke en de Civil War. Maar dat wordt dan mijn eerstvolgende werk. Ik kijk al uit naar volgende week om hem in het echt te zien!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: