Kopje Koffie????

Kopjekoffie_365x243 Jaaaa, vandaag stond in het teken van koffie.

Een hele poos geleden heb ik eens iets ingevuld op de site van DE –hier . De koffiebrander van Nederland. En toen was er een forum waar gediscussieerd kon worden over koffie, smaken, soorten, vormen en nieuwigheden in koffievorm. Dat alles heeft een aantal maanden in beslag genomen, niet dagelijks reageren maar wel wekelijks een keer.

Tijdens mijn vakantie was dit alles ten einde, het was leuk en heel gezellig met de andere forumleden.
En er kwam een uitnodiging om met elkaar (20 personen) de fabriek in Utrecht te bezoeken, een rondleiding te krijgen in de fabriek, te lunchen met elkaar en daarna ook nog eens met elkaar te praten over een heel nieuw product en over de presentatie daarvan via TV spotjes.

Dus vanochtend vroeg (heel vroeg want er was een groot treinongeval hier geweest in Barendrecht waar ik met de trein langs zou moeten en waar dus niets meer kon rijden. Om half 8 zat ik in de trein richting Geldermalsen en om 9.45 was ik op de plaats van bestemming.

We kregen inderdaad een rondleiding door de fabriek, we zagen de verpakking van de koffie en de pads, kregen een vleugje geur mee van het brandproces van de bonen. Uitleg over soorten en maken koffie.
Later liet men ook een ontwerp-tvspotje zien en vroeg ons commentaar daarop.
As. maandag zullen er aanpassingen op het ontwerp gedaan worden want we hadden nog al wat opmerkingen.

Al met al een heel erg leuke en leerzame koffie-dag waarvan we nog lang kunnen nagenieten want we kregen een tas mee met 3 verpakkingen koffiepads, 2 zakken koffiebonen, 3 dozen gemalenkoffie en 2 verpakkingen smaakjes thee. En als klap op de vuurpijl ook nog eens 10.000 DE punten !!

4 Reacties

 1. Een vruchtbaar koffiedagje!
  Goe weekend!

 2. wat leuk! wat ga je doen met je punten?

 3. Hallo Ingrid.

  Ik zag op een weblog dat jij les gegeven had in een geschendoosje maken.Is het mogelijk om dat patroontje van je te kopen??
  Wij hebben ook een klein quilt groepje en het leek me zo leuk om dat voor de Kerst te maken met elkaar.Ik hoor graag van je of dat kan of niet,Zoniet even goede vrienden.Leuk al die weblogs,van iedereeen ,wat is er toch veel te doen op deze wereld.
  Hartelijke groet Anneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: