Zwemmen en markt

Gister hebben we een dagkaart voor het burgerbad in Leukerbad gekocht. HIER kan je zien wat het voor "zwembad" is. Van half 11 tot zeker 5 uur hebben wij hier in het warme water kunnen dobberen. Bij de diverse massage stralen in het water hebben wij onze nog steeds pijnlijke spieren (van die wandeling vanaf de Torrent naar Leukerbad)laten masseren.

Vandaag zijn we met de auto naar SION gereden, een ritje van een klein half uurtje. Naar beneden de berg af met al z’n haarspeldbochten ging prima – een enkeling wilde passeren en reeds iets sneller…
In Sion aangekomen bleek er markt te zijn. De auto stond in de parkeergarage bij de Migros (een grote supermarkt) waar we later nog boodschappen konden doen voor 3 dagen. Er is ook een kasteel en een ruine maar daar hebben we vanaf gezien omdat het gewoon te warm was.

Sion

Net hebben we brocoli gegeten met een hamburger en aardappeltjes en een stuk meloen na. Voor morgen hebben we macaroni op het menu en zondag gaan we raclette maken. Aardappeltjes zijn er en ook een flink stuk kaas.. ik hoop dat we genoeg hebben.. Nu nog augurken en zilveruitjes…

4 Reacties

  1. Hoi daar in het zwitserse… da’s genieten zeg…. heerlijk het Burgerbad… heb heimwee LOL… en dan ook nog racletten, zo te horen hebben jullie het heerlijk daar.
    Nog veel plezier, hier onweert het en valt de regen met bakken uit de lucht.
    Doei, zusje

  2. Geniet nog maar verder van de vakantie hoor,ziet er goed uit.

  3. Hmmm, lekker raclette! Genieten hé!

  4. Wel ja , doe ons maar watertanden! Wij zullen wel werken hoor…. Nog een leuke vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: