Zwitserse bergen en een kadootje

Bij haar is op dit moment een civil war pakketje stof als give away !!! ziet er echt prachtig uit.. Heb me dus maar ingeschreven !!

Intussen hebben wij met ons vieren gister een berg bedwongen !! Ja ja, wat "normale" mensen doen in 2 1/2 uur hebben wij toch maar mooi in 4 uur geklaard…
En een spierpijn, je wilt het niet weten, vreselijk. Nu na een dag kunnen we geen van vieren gewoon lopen zonder alle spieren te voelen die we gister gebruikt hebben. Maar goed, de afstand hebben we niet gemeten, wel het hoogteverschil. We zijn begonnen met de kabelbaan naar 2400 meter hoogte gegaan en na een lekker broodje naar beneden gelopen tot weer 1400 meter. We hebben er dus 4 uur over gedaan….

2009_08250010

Vandaag een rustige dag, wat prutsen met mijn sterblokjes voor de Antique Quilt (heb er nu al 5 aan elkaar en nr 6 is in de maak) en een boodschapje in het dorp, dan hebben we het wel weer gehad.

2 Reacties

  1. Een wandelingske naar beneden. Gewoon rollen was zeker geen optie? Enne, geen foto van je sterretjes? Ik wil toch zeker zijn dat je een beetje werkt ook!

  2. Zelfde wandeling als vorig jaar? Tja toen hadden jullie ook spierpijn. Maar in 4 uur de klus geklaard, petje af hoor. Is het nog steeds zo mooi daar? Aan de foto te zien hebben jullie mooi weer, gelukkig.
    Doe lekker rustig aan vandaag, misschien een duikje in het Burgerbad voor de spiertjes? Veel plezier nog.
    Groetjes, Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: