BBS en een nieuwe aquarell

Ja, BBS is hier een nieuwe term in huis.
Poes Shelly wordt regelmatig gecontroleerd op haar BBS of tewel haar bloedsuiker gehalte. Gister ook weer geprikt (met een piepklein naaldje in een bloedvaatje in haar oortje) en dat met een suikertester gemeten. Ze kwam aan 13.4. Zaterdag was het 11.6 en de dag ervoor 11.4 .  Ze gaat dus heel langszaam weer omhoog me dezelfde inspuiting insuline.
Het beestje voelt zich ook niet lekker, ligt de hele dag te slapen. En als ze slaapt ronkt ze echt, ze snurkt lijkt het wel. We willen het best nog een poos proberen maar moeten toch gaan denken wanneer met proberen te stoppen…

2009_01130001 Aquarellen, de linker heb ik gemaakt in mei 2006. Zoonlief vond hem mooi en nam hem mee. Nu in het nieuwe huis vond vriendin van zoonlief het wel heel leuk als er ook nog een tweede bij zou komen, de rechterhelft van de roos dus. En of ma die nog wel zou kunnen maken..
Ja dus, afgelopen week aan de slag met water en wat verf en zie, het resultaat hangt nu boven de bank bij zoonlief. Ze zijn er zo heel blij mee !!

gelukkig maar…pfff…

4 Reacties

 1. Arme Shelly! ’t Lijkt niet leuk meer voor haar…. Sterkte met het beslissen….
  DS’s vriendin had gelijk : nu is het plaatje helemaal af! Schitterend!

 2. Prachtig gedaan, die aquarellen! Ik kan geloven dat ze content waren. En Shelly moeten jullie maar goed vertroetelen.

 3. ha Ingrid, moeilijke keuze of niet? Het beessie heeft het zo’n beetje gehad lijkt wel, hoe ver kun je en wil je gaan? Het lijkt me erg moeilijk als je ervoor staat, ik heb helaas heel veel ervaring met zieke dieren.
  Veel sterkte hoor.
  Je werk ziet er weer prachtig uit.
  Liefs
  Moi

 4. Ehm katten kunnen ook echt snurken hoor. Sjors doet dat ook weleens, echt schattig om te horen. Ligt hij meestal ook heel diep in slaap. Ik zei al tegen John dat hij het verkeerde voorbeeld had gegeven.
  Mooi werk weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: