Oh oh, een suikerpoes en een weekje weg

25032008194_2 Onder de tafel, daar ligt Shelly heel vaak tegenwoordig !!

Waarom?? Tsja, wat zal ik zeggen, ze vind het niet leuk wanneer ze in haar oortje geprikt wordt, erin geknepen wordt om er een druppeltje bloed uit te halen. Ze krijgt al 2x per dag een injectie met insuline -daar blijft ze rustig voor liggen trouwens- maar dat testen… neeeee daar moet ze niet veel van hebben.

Opgeknapt is ze wel hoor, ze heeft weer zin om naar buiten te kijken, ze holt nog niet door het huis maar er zit weer een beetje leven in het beestje. Dat was 3 weken geleden wel anders. Toen deed ze niets, wilde niet eens meer bij mij op het voetenbankje liggen. De bergingkast in de gang was een favoriet plekje, lekker warm en donker. Heerlijk om daar te liggen. Ook in haar mandje lag ze vaak. Nu ook nog wel maar toch weer iets minder.

Kortom, het insulinespuiten doet zn werk. Morgenmiddag brengen we haar naar onze vorige buurtjes, die passen dan een weekje op. Zogenaamde Poespassen dus. De buurman prikt haar dan ook met insuline, dat is gelukkig geen punt.. Hij is altijd heel erg goed voor het dier. Wel hebben we afspraken gemaakt als het met Shelly niet goed zou gaan, de dierenarts is ook ingeseind.. dus we kunnen rustig onze koffers pakken en een weekje naar de zon…..

Hier gaan we naar toe, hotel met alles er op en eraan. Nu maar hopen dat het weer een beetje aangenaam is. Dit geeft de thermometer nu aan. (op moment van schrijven was dat 17 graden). Maandagochtend om 5 uur dienen we in het vliegtuig te zitten – ik denk dus dat we een nachtje overslaan want moeten ook 2,5 uur tevoren aanwezig zijn. Elect. inchecken moeten we nog even bezien morgen (kan maar 24 uur van te voren) maar toch… Dit alles houdt in dat we om 1 uur van huis moeten, 1 uur s’nachts dan he !!.

4 Reacties

  1. Leuk te lezen dat de insuline werkt,maar toch een heel karwei.
    Ik wens je alvast een fijne vakantie toe.

  2. Hoi Ingrid, dat ziet er een tof hotel uit. Ik wil direct mee als verstekeling in je valies. En die temperaturen bekoren mij ook. Geniet ervan! Vooral met zo’n buurman die Shelly vertroetelt, zal dat moeten lukken.

  3. Fijn dat de medicatie z’n werk doet voor Shelly!
    En jullie wens ik een superfijne vakantie in de Algarve! Lekker bakje verse energie ophalen!

  4. geniet van je vakantie! fijne feestdagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: