Een weekje later

Img_0020 Poes Shelly reageeert goed op haar insuline injecties, ze laat zich ook meestal wel goed prikken. In de ochtend vind het beestje het niet zo leuk en probeert ze weg te glippen maar meestal zijn wij toch net iets sneller.

S’avonds is het wat makkelijker, dan ligt ze in haar mandje te slapen of uit te buiken van haar diner en heeft er dan geen erg in weg te lopen. Ze slaapt heel erg veel, vooral in haar mandje wat op een strategisch plekje in de woonkamer staat. Strategisch want onder onze laminaatvloer ligt natuurlijk een onderlaag en onder die onderlaag ligt een soort van gegoten laag op de betonnen bouwvloer.

In die speciale gegoten laag liggen ook onze verwarmingsbuizen/leidingen. En die geven een lekker warm plekje zo hier en daar. Zie het als een soort van vloerverwarming maar dan heel plaatselijk.
Shelly had die plekjes al ontdekt want ze lag heel vaak in de gang waar een soort van "knooppunt" van die buizen is. In de woonkamer is dus ook zn plek, daar waar de leiding naar de studeerkamer afbuigt staat nu haar mandje. Daar ligt ze in, bijna de hele dag. Alleen voor een plas en wat eten en drinken komt ze eruit. Oja, en als wij onze boterhammetjes gaan maken wil ze wel even komen kijken of zij dat ook lekker vindt.

Vanuit dat mandje kan ze alles overzien, de gang, de woonkamer. Zelfs een blik op de komende en gaande man via de buitendeur zijn zo in de gaten te houden. Zonder uit haar mandje te komen dus. Het beestje wordt oud..

Dinsdag as. mogen we weer een bezoekje brengen aan de dierenarts, dan leert ze me hoe ik bloeddruppeltje uit haar oortje kan halen zodat we daarna in overleg de inspuiting weer kunnen aanpassen als dat nodig is.
Heel benieuwd hoelang het beestje het zo volhoud. 

Tussendoor heb ik een hes voor mezelf gemaakt, ben ik begonnen met het borduren van een tasje voor een vriendin’s kleindochter. Dat laatste moet snel af want het moet mee naar Afrika waar het meisje woont.

Iets quilterigs heb ik niet gedaan….. alleen een pakje ontvangen van mijn Secret Santa.. het ligt heel netjes in mn kamertje te wachten tot het opengemaakt mag worden…
Het Klaas pakje voor Kjelt geef ik vandaag aan hem…

Nu wel iets quilterigs te doen, naar de winkel…. waarvoor…???? dat zeg ik niet.. stttttt…

4 Reacties

  1. Fijn te horen dat Shelly het goed doet, laat ze maar lekker op de beste plekjes liggen.
    Fijn weekend!

  2. blij te horen dat het beter is met Shelly!

  3. Goed nieuws is dat. Hopelijk mag ze er nog heel wat jaartjes bij doen.

  4. Goed te horen dat het goed met Selly gaat. Vergeet niet dat een wisselende bloedsuiker heel veel energie voor het lichaam kost. Misschien is haar lijf gewoon bij aan het slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: