RTL

Net voor onze vakantie naar het Oostenrijkse nog iets leuks…

We gaan trouwens naar dit huisAfbeelding_165  en

HIER  kan je meer vinden over het huis en de omgeving.

Maar nu het leuke !!!

Afgelopen maandag zag ik op TV een soort van oproepje van RTL voor een nieuw programma.. Nederland Vertrekt.  Het ging over mensen die op vakantie zouden gaan en daar wel wat over wilde vertellen..
Je snapt het al.. ik heb het op internet opgezocht en een mailtje eraan gewaagd.. Dacht echt dat het toch niets zou worden want ja, zo korte tijd tussen aanmelden en vertrekken en bovendien gaan we nou ook niet echt de meest spectaculaire vakantie vieren met bungiejumpen of parapenten of kitesurfen..ook niet in grotten afdalen of ondergronds zwemmen of zo..
Maar goed, vandaag kwam er een emailtje van ene Lisette of ik toch maar even snel naar RTL wilde bellen… zo gedaan.. En ja hoor, ze hadden wel oren naar ons.. Alleen het tijdstip van ons vertrek was wat naar.. Nu komen ze as zondag tussen 10 en half 11 om ons te zien inpakken, de spullen in de auto te proppen en ons te horen zeggen dat we naar Oostenrijk gaan en niet naar Thailand..hihhi… Danny Rook en Fraukje de Bot komen ons dan interviewen en een filmploegje komt er ook nog bij.. Spannend he…???
Vanaf 23 juni is er dagelijks een uitzending…Wij zijn dan gelukkig al weer terug en kunnen dan alle dagen kijken hihi.. Misschien komen ze zelfs wel naar Oostenrijk om ons daar te bekijken maar daarover zullen we vast en zeker nog wel wat horen !!…
We zullen het zien..
Gister hebben we onze maandelijks quiltbee gehad, met een beetje uitbreiding van de Dordtse groep. We waren dus met 7 dames. Heel gezellig en we hebben ook nog leuke dingen gezien.
Img_0297 Img_0298 Dit is de quilt van Joke
Dit is mijn nieuwe jellyroll quilt
Img_0299 De theekopjes van Laura
Img_0302 De hartjes van Femke.
Img_0303 Hier Mieke en Liesbeth heel ijverig aan het werk.
Img_0306 Joke en Femke werkten ook ijverig door !!
Al met al dus een heel leuke middag met best wel weer resultaten..
De volgende bee is na de vakanties. En dan hebben we ook nog een uitje gepland… deze keer zullen we Den Bosch gaan beroven van alle Bosche Bollen !!!

7 Reacties

 1. ALLE Bosche bollen? Gulzigaards! LOL
  Leuk zeg, Ingrid op TV!

 2. veel plezier in Oostenrijk! jammer dat wij RTL niet kunnen zien, of is het anders op internet te lezen?
  mooie quilts zeg op de bee!

 3. lezen moet natuurlijk zien zijn 😉

 4. Wat leuk :o) Ik zal via uitzending gemist naar je gaan kijken, hoor. En Prettige Vakantie met mooi weer.

 5. Wat leuk voor je dat je op TV komt.
  Fijne vakantie.
  Leuke bee hadden jullie weer met mooie werken.

 6. Wouw, nog een BN bij de Quiltkletsers! Zoiets zou trouwens niets voor mij zijn want ik ben toch altijd al in alle staten als we op vakantie gaan vanwege alles wat geregeld moet worden.LOL Maar ik verheug me erop je op de tv (via internet dan) te zien. Leuk appartementje heb je gehuurd, zo’n soort site moeten we ook nog eens maken voor Leukerbad, kunnen we ook in Nederland verhuren LOL Doeiiiiiiiii, fijne vakantie!!!! Groetjes, Marjolein.

 7. Wat grappig, ik kom per ongeluk op je blogje vanwege de plaatsnaam die gekoppeld was bij een andere blog en het eerst wat ik lees is dit over RTL. Dat stukje van jullie vertrek heb ik heel toevallig gezien en toen viel me al de mooie bedquilt op. Ik ga gauw de rest van je blog lezen. Groetjes van een andere ’t Ambachter, Carola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: