Mooi weer en post

Vandaag was het weer heerlijk, zo lekker dat we besloten hebben een stuk te gaan fietsen. Maar dan moet je wel een doel hebben, zomaar "in het wilde weg een stukkie" fietsen werkt voor ons niet. Dus, Ikea was het doel !!. Een televisie tafel die over de radiator gezet kan worden het volgende doel. En we hebben iets gevonden. Weten nog niet precies of het ook werkt… we wachten het nog even af want het is toch wel weer veel geld. Misschien lopen we opeens tegen een meubel stuk aan wat wel voldoet aan onze eis en keus !!

Wel is er een nieuwe tv aangeschaft. De oude doet het nog wel maar is zn grote..zn dikke met zn dik achterwerk.. De nieuwe is ook groot maar dan heel plat, prachtig modelletje en voor een aardige prijs. Een vriendenprijs ook nog. Eind van de maand is het ding er. Dan moet ie wel aan de muur opgehangen worden en dus een stuk of wat gaten in de muur geboord worden.

Maar dat is dan….

Op quiltgebied niet zo heel veel gedaan, een paar stroken aan de Haringbone gestikt en stoffen uitgezocht, opgeruimd, weggeborgen en de dozen weer op de kast in de slaapkamer gezet. Ik moest een flinke lap quiltersgrid hebben en dat zat in een van die 14 dozen op de kast ! Maar het is gevonden.. Nodig voor een workshop volgende week vrijdag, een quilt maken met restjesverwerking met de quiltgroep Alblasserwaard bij De Schapekop.

Vergeet ik bijna te melden wat nou die post is…..!!
Er lag een envelop in de bus van het UWV. Een oproep voor een herkeuring. In jan. 2005 kreeg ik de aankondiging van de herkeuring en nu moet ik dus contact opnemen voor een afspraak. heb ik 5 werkdagen voor. Nou ja, dat moet dan maar. Intussen heb ik wel contact gehad met AbvakaboFnv (de vakbond) waar ik support krijg voor deze herkeuring. Want de herkeuringen zijn een heikel punt in de wereld van Wao-ers. Wordt vervolgd.

2 Reacties

  1. succes met de herkeuring!

  2. Leuk, een nieuwe tv. Zorg er wel voor dat je nog kunt quilten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: