Zaterdags blogje

Een zaterdags blogje. Zus is vanacht op vakantie gegaan en ze zal sms-en wanneer ze is aangekomen. Dacht dat ze om 3 uur of 4 uur zijn gaan rijden. Ze gaan altijd naar Brand in Oostenrijk dus dat duurt wel even. En wie weet zijn er ook files… Maar goed. we wachten dat maar af.

Vanmiddag gaan we naa Janna en Gerard, een stel wat we tijdens onze vakantie in Tunesie een paar jaar geleden hebben ontmoet. We zijn er een beetje aan blijven plakken. Zien elkaar zn 2 a 3x per jaar en dat is heel leuk. We babbelen wat over vakanties, over kinderen en andere leuke dingen, gaan na afloop van de dag lekker uit eten, gewoon gezellig dus.  Maar dat is voor vanmiddag.
Eerst eens zien of ik een korte rondbreinaald 5,5 kan kopen ergens. We hebben hier in Zwijndrecht nergens meer een wol- of handwerkwinkel. Misschien bij de Hema of zo, maar dan moet ik wel naar het winkelcentrum
Voor het vest (waar ik nu bijna bij de armsgaten ben maar eerst nog een mooi ajour patroon breien van 16 naalden) moeten de mouwen apart op een korte rondbreinaald gedaan worden en dan later bij de rest van het vest op de lange naald gezet. Dan komt er een ronde pas boven. Dat stuk van het patroon heb ik nog maar niet gelezen, ziet er ingewikkeld uit maar het wordt vast wel wat.

Mn buikje knort dus eerst een boterhammetje en kopje koffie….!!!

2 Reacties

  1. Ingrid, de breimicrobe heeft je goed te pakken. Geniet van jullie dagje.

  2. En, was het gezellig en hebben jullie lekker gegeten vanavond? Fijne zondag alvast, Groetjes, Marjolein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: