verf en jelly in bad

Een middagje stof wegwerken in het huis van Kevin had tot resultaat dat Kjelt hier in bad is geweest. Ze hebben hier gegeten want ja, als vriendin werkt zijn de heren op zichzelf aangewezen. Ma had toch zuurkool dus wel zo makkelijk.

eerder vandaag was ik in Rotterdam om 1 Gb geheugen bij de 1 Gb te laten zetten die al in de laptop zit. Hij werkt nu een stuk sneller hoor.

Na het eten is Kjelt in bad gegaan en zit nu op zn pappa te wachten die even boodschappen is gaan doen, want dat stond nog op zijn to-do lijstje.

Na het eten kwam de post nog even met een pakje. Een envelop uit Amerika met een Jelly roll van Moda. Ben lid geworden van de JellyRoll club en krijg nu elke maand een roll toegestuurd. Prachtige stoffen hoor..
Deze is uit de serie Oak Leaves & Reel.
http://www.fatquartershop.com/store/stores_app/Browse_Item_Details.asp?Shopper_id=33891221123713389&Store_id=499&page_id=23&Item_ID=15022
Echt helemaal mijn kleuren. Maar nu een patroon bedenken. Heb een boekje met strokenverwerking maar daar vind ik eigenlijk niet iets bijzonders in staan. Ik moet het net maar eens op om strokenquilts te bekijken..
De stroken zijn over de gehele breedte en 2" hoog. Er kan veel mee maar een gewone logcabin is zo gewoon he..

Morgen weer een dag… schilderen en behangen en dan misschien weer wat voor mezelf doen????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: