12 juli

Goud kleurtje vandaag.

003_1 Deze prachtige bos rozen kreeg ik gister van Otto, we hadden onze 32ste trouwdag !!.. Lief he.. We hebben niets bijzonders gedaan hoor, Ot ging gewoon werken (had diverse afspraken in het land) en ik heb lekker rondgelummeld en wat boodschappen gedaan. Kevin en Nadine zouden savonds komen eten. Nadine lust geen paprika en champignons dus een varkenshaasje met champ. saus ging niet door. Toen heb ik maar gekozen voor een lasagna schotel met tomaten en knoflook en een spaghetti carbonara. Daarbij een groene salade.

004 Dit boeket kregen we van Nadine en Kevin. Prachtig hoor.

De dag eb ik dus verder doorgebracht met het proberen af te maken van het quiltvaliesje !!.. en dat is niet gelukt dus ik ben er vandaag mee verder gegaan. Er is nu een halve rand omgebiesd. Wat een werk !!!pfffff.001 Hier een foto van de buitenkant. De bies moet dus nog.002

En een foto van de binnenkant. De musketonhaakjes zitten er nu in en daar kunnen de losse dingetjes aan vastgemaakt worden.

Morgen hoop ik het papierwerk voor Kevin weer in orde te kunnen maken, er moeten weer de nodige kopieen gemaakt worden van allerlei financiele papieren om vergoeding van rechtshulp te krijgen. Al is het maar 50 euro per uur (zn advocaat kost 174 euro per uur!!) dat scheelt al een heel stuk. En er moeten stukken gekopieerd worden voor de hoger beroeps behandeling bij het gerechshof inzake de alimentatieregeling. Hij zou nu 188 euro per maand moeten betalen terwijl dat eigenlijk rond de 100 euro zou moeten zijn.

Morgen weer verder !!

2 Reacties

  1. proficiat met jullie huwelijksverjaardag!

  2. Alsnog gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag.
    En mooie bloemen hoor.
    En een prachtige quiltvalies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: