24 juni

Het is al weer 24 juni, de tijd vliegt voorbij. Gister was Kjelt hier op bezoek, een drukke dag dus. Het kereltje had slaap toen hij hier gebracht werd en wilde dus een beetje piepen. Zn houten treinbaantje in elkaar zetten lukte niet…piep piep. Later trok dat wat bij, zeker toen hij pannekoeken mocht eten!!
Hij wilde er wel een met suiker. Hij heeft zitten smullen en vertelde dat zijn opa heel goed pannekoeken kon maken, opa was de allerbeste bakker !! Otto glom..
Wat later vond Kjelt het tijd om een "rondje" te gaan lopen en hij wilde ook wel naar de speeltuin. Want hij was nu 5 jaar en dan mocht hij van de hoge glijbaan. 24062007318_1Dus wij hebben braaf onze jassen aangedaan en zijn een rondje gaan lopen en inderdaad langs de glijbaan in het speelpleintje hier naast de flats. De glijbaan was heel erg nat, het was niet droog te poetsen maar Kjelt wilde er toch wel af hoor, ookal zou zn broek hartstikke nat worden. Dat zn broek dan in de droger moest was iets minder maar hij had een oplossing. Oma had toch een douche??? dan ging hij daar wel in en kon zn broek en ook zn boxershort drogen. Hij bedoelde dus het BAD !!!.
Daar heeft hij lekker een poos in rondgedobberd, met schuim natuurlijk en de nodige poppetjes van lego, jammer genoeg mocht de piratenboot (die hele grote, ooit van Kevin) er niet in..

Om een uur of 5 was hij het wel zat, was moe wilde wel weer naar zn pappa. Dus mocht hij die even bellen. Kevin was de hele middag druk met werk in zn huis (waar hij Kjelt niet echt bij kon gebruiken) en met boodschappen en kon zn zoon weer ophalen. Dat die direct na het eten naar zn bedje kon was mooi meegenomen !! Het valt niet mee als pappa 1 x per 14 dagen je zoon anderhalve dag te verzorgen. Al is Kjelt er nu wel aan gewend… Toen hij wegging werden wij, opa en oma, platgeknuffeld !! Heerlijk hoor.

Gister is er dus niets gedaan aan het valiesje. Een paar doorstiksels terwijl Kjelt in bad zat kon net (ik heb vanuit de hobbykamer zicht op het bad!!) maar verder ben ik niet gekomen. Vandaag hoop ik weer wat onderdelen te kunnen snijden en doorstikken. Het zijn aardig wat delen die eerst gemaakt moeten worden en op de diverse tasdelen gezet moeten voordat de tas in elkaar gezet kan worden. Echt nadenk werk dus. Maar uiteindelijk zal het een leuk valiesje worden.

Een foto komt met de volgende log-post. Dan ziet het er wat meer uit als een valiesje, nu zijn het nog "platte" stukken stof.
Maar nu eerst een kop koffie en dan in de kleren, een rondje lopen voordat het weer gaat regenen (www.buienradar.nl) en daarna mag ik de hobbykamer weer in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: