10 maart 2007

Vandaag met een vrolijk kleurtje geschreven. Het zonnetje scheen en de temperatuur was prima. De afgelopen dagen heeft het zo geregend dat dit een verademing was en dus vroeg om naar buiten te gaan.

Een week van drukte achter de rug, een quiltbee, schilderles, ziekenhuisvisite, ziekenvisite, hulp in de hh gehad en dan ook nog proberen om wat quiltwerk te doen.

De voorbereidingen voor de workshop wonderblokken zijn inmiddels gedaan, alles ligt klaar. Ander werk om mee te nemen naar het quiltweekeind ligt ook klaar (te veel natuurlijk maar dan kan ik tenminste kiezen). Nu ben ik nog bezig om blokjes te maken voor de loterij. Een blokje met een garenklosje, een met 4 knoopjes, een blokje met een knopenpot en een blok met een naaimachientje. En daar ging het fout…… het machientje wat ik wilde produceren bleek een linkshandig ding te gaan worden dus die moet wel over. Naaimachines worden echt niet voor linkshandigen gemaakt..!!.. gelukkig was ik nog niet zo heel ver met dit blokje maar het is evengoed zonde van tijd en energie en wat kleine stukjes stof.

Ook hebben we vandaag de oude laptop naar een nieuwe eigenaar gebracht, hij had het ding via Marktplaats gekocht en zou hem komen halen op het station in Zwijndrecht. Prima hoor.. eerst vrijdagmiddag maar hij schreef dat hij ziek was geworden. Dus ik zou horen wanneer hij wel in de gelegenheid was te komen. Vanochtend schreef hij weer dat hij vandaag wel zou proberen. Hij belde zelfs om de tijd af te spreken dat hij op het station zou zijn.
Wij zijn dus naar het station gereden en daar vond dus de overhandiging van de laptop en wisseling van geld plaats.
Voor elke vreemde zou het iets geweest kunnen zijn om de politie te bellen. Een donkere man die vanuit het stationgebouw naar een vrouw loopt, hand schud en dan meeloopt naar een auto, daar wordt iets gepakt en getoond, goedkeurend geknik van de donkere man en hij pakt portemonee en overhandigd geld aan vrouw… Dit kan het senario zijn van het begin van een detective of triller…

Maar goed, het ding is nu in Eindhoven en later vanmiddag kreeg ik nog een mailtje dat de koper weer thuis was, hij bedankte nogmaals voor de laptop en hij ging nu zorgen dat hij beter zou worden. Gewoon een aardige vent dus.

Vanmiddag hebben we in Rotterdam rondgelopen op zoek naar een koffertje voor Otto, iets om zn pakje brood in te stoppen als hij naar zn werk gaat, er moeten documenten in kunnen, allerlei ander spul dat een man placht mee te nemen naar zn werk… Maar die dingen worden  niet meer verkocht,  de laptop tasjes zijn nu helemaal in !!.. En als er al wel van die aktenkoffertjes zijn zijn ze niet te betalen pfffff….. 300 of 400 euro is heel gewoon…

We wachten het even af, misschien kan het oude koffertje nog wel gemaakt worden, het is een samsonite van zeker wel 9 of 10 jaar oud…

2 Reacties

  1. ik neem ook veel te veel mee !!!!! hahaha, je stukje over de laptop !! meesterlijk!

  2. Ingrid,een leuk verhaal bij die laptop.
    en ook ik zal waarschijnlijk veel te veel meehebben naar het weekend maar ja dan kun je kiezen hé waar je aan werkt.Al plezant op zich.

    groetjes en tot gauw.
    Katrien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: