begin van de lente??

Tsja, volgens de berichten zou het vandaag het begin van de lente zijn, nou, er was niet veel van te merken hoor, het stormde en regende, jakkes.

Gister, in de winter dus, was de verjaardag van Otto die we gepast gevierd hebben. Ot was wel vrij dus beetje aangerommeld in de ochtend, smiddags ben ik gaan schilderen op les. Anders moest ik deze les weer gaan inhalen later. We zouden savonds uit gaan eten. Dat wilde we doen bij het nieuwe Wok restaurant. En het was heerlijk, en dat alles terwijl Sonja Bakker over de schouder meekeek wat er op ons bordje kwam.

We hebben 1 x gebruik gemaakt van de wokpan met wat rundvlees, groente en een bescheiden knoflooksausje. Heerlijk … daarna een poosje gewacht en toen een tongfiletje laten maken op de bakplaat. Nog veel lekkerder !!! Als laatste hap heb ik een ossehaas laten bakken op de plaat en Ot is nog een keertje langs het buffet gegaan met een bordje. Als klap op de vuurpijl konden we gebruik maken van de softijsmachine !! met een choc. sausje en wat nootjes…. echt.. heerlijk.
Thuis hebben we moeten uitbuiken, het was echt voor herhaling vatbaar.

Vandaag kwam er een nieuwe uitvoerder/opzichter van Roosbouw bij ons langs. De 2e oplevering van ons huis heeft nl nog steeds niet plaatsgevonden. Er stonden nog steeds een aantal zaken open die nog gedaan moesten worden. 3 weken geleden kwam er een mannetje langs en die heeft weer een rapport opgemaakt en zei dat er een handtekening van ons stond op een papier waarop alle verbeterpunten al gedaan worden. Die handtekening is dus niet goed (vals) en zal hoogstwaarschijnlijk door de vorige uitvoerder gezet zijn met het doel de boel eerder te kunnen afsluiten, de man wilde met de VUT..
Nu is dus het plafond in slaapkamer en woonkamer netjes gespoten, er zal nog een tegel in toilet vervangen moeten worden want daar zit een barst in en de schilder is geweest voor de voordeur. Maar die man zou niet gaan schilderen want de deur zou er zeker niet door verbeteren. Ben nu heel benieuwd wat men gaat doen. Deze punten stonden dus al vanaf het moment van oplevering op 2 juli. Heel erg. Als nu binnen een maand de voordeur en die tegel niet verbeterd/aangepast/vervangen zijn ga ik contact opnemen met Vereniging Eigen Huis voor juridische hulp. We willen gewoon een mooie voordeur. De schilder gaf aan dat alle deuren in dit complex heel erg slecht van kwaliteit waren en dat ze zeker niet zomaar geplaastst hadden mogen worden.  Ik ben benieuwd of de andere bewoners wel accoord gegaan zijn met hun deur…??

Oja, intussen voor Kevin een wasmachine van een kennis overgenomen voor 70 euro, onze oude stofzuiger zonder stofzak op marktplaats gezet omdat we zelf een nieuwe hebben. En binnenkort kan het oude laptopje op marktplaats om verkocht te worden.

Dat marktplaats is echt een prima manier om van je spulletjes af te komen…………..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: