19 oktober

Zoooo, vandaag is eindelijk na flink wat weken de nieuwe bank geleverd… hij staat mooi !!!!.

De oude bank staat in de traphal beneden.. De kringloop winkel was gebeld maar wilde de bank niet hebben, hij was nl gebruikt.. Dus de Grofvuildienst gebeld en die komen de bank nu op 2 november ophalen.
Nu zitten we dus op leer en de rugleuningen kunnen omhoog.. heel erg mooi hoor.

Verder hebben Frans (overbuurman verdieping hoger) vanavond even een brainstorm gehouden over wat we voor versiering in de entree hal wilde zetten. We hebben besloten om een granieten sokkel neer te zetten met daarop een sculptuur.. (oftewel een stenen zuil met een beeld erop) later zet ik wel een foto van het geheel hier. Het moet eerst nog aangekocht worden. Bij Ikea kunnen we nog kijken voor een leuk groot schilderij voor aan de witte muur. En we willen op de 4 plateau’s in de traphallen nog een plantenbak neerzetten. Als de boel is aangekleed maak ik wel een foto.

Vandaag heb ik lekker kunnen werken aan de hexagon. Het zijn er nu bijna twee en ik wil nog een derde maken. Van de twee eerste ga ik een blokkenrol maken en van de derde een klein soort tasje/etui voor de quiltspullen.. Heb ik er nog maar 2 van dus eentje extra is nooit weg 😉 .

Morgen een bezoekje aan een oud-schoolgenoot die ook aan het quilten is en een poppenhuis besmetting heeft opgelopen. We moeten nog wat afspreken om naar een poppenhuismuseum te gaan in Heesch. Dit jaar moet het wel gaan lukken denk ik.

smiddags naar Jopie om de trein te brengen zodat die daar rond kan rijden, heeft Martin ook plezier in.. Ze bouwen elk jaar een soort winterdorpje op op een grote tafel en dit jaar wilde Martin eigenlijk ook een trein…. ze krijgen deze te leen en daarna gaat de hele handel op marktplaats.

De lijst met deelneemsters aan het quiltweekeind loopt aardig vol…… we zitten nu aan 59 leden. Of ze allemaal meegaan is nog maar de vraag hoor.. We hebben al wel een winkeltje – Liesbeth wil graag weer komen – en een workshop kunnen we natuurlijk zelf wel in elkaar flanzen. Pakketjes kan Liesbeth ook maken/leveren dus dat probleem is ook geregeld. Verder is alles eigenlijk al gedaan en bedacht, het wiel is uitgevonden en draait door..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: